+31654907722

Stranden De mooiste stranden in de buurt

Porto St Giorgo

Porto St Giorgo is een klein stadje. Heeft een gezellig stadscentrum met een grote verscheidenheid aan winkeltjes. Porto St Giorgo het heeft een lang strand met veel strandtentjes. Bij iedere strandtent staat er voor de kinderen wel speeltoestelen.


Cupra Marittima

Cupra Marittima is het dorpje met het eerste strand wat u tegenkomt. Als je noordelijke puntje van Cupra Marittima binnenrijdt kom je op het rustigste gedeelte. Zeer geschikt voor mensen met kleine kinderen omdat het kleinschalig en overzichtelijk is.

Als je van het noordstrand langs de kustlijn loopt wordt het geleidelijk aan drukker met vele eettentjes.


Grotta Mare

Grotta Mare is een klein en levendig dorpje met een gezellig druk strand. Er zijn veel strandtentjes en achter de kustlijn bevindt zich een winkelstraatje waar je even lekker kan slenteren. Men kan hier heerlijk eten en drinken en genieten van een lekkere Italiaanse lunch.


San Benedetto del Tronto

Het strand van San Benedetto del Tronto is de plek waar Italianen naar toe gaan. Het is een stad in de provincie Ascoli Piceno in de Italiaanse regio Marche.  Er is een grote vissershaven want de visindustrie is zeer belangrijk voor de plaatselijke economie.

Casa Enrique