+31654907722

Activiteiten Er is altijd genoeg te doen rondom Casa Enrique

Golfclub I Lauri

Op ongeveer 10 minuten van Casa Enrique is een golfbaan. Het is een 9 holes golfbaan, de mooie ligging en het fantastische uitzicht maken het tot een hele mooi golfbaan, er zijn plannen tot uitbreiding van 9 naar 18 holes.

Golfclubilauri


Quercus park 

In Ripatransone, op slechts een kwartiertje rijden van Casa Enrique is een geweldig survival bos waar je je hoog in bomen kunt vermaken met o.a. touwbruggen en tokkelbanen. Er zijn diverse parcoursen voor zowel jong als oud.

Quercus-park


Waterpark

Aquapark Ondablue het grootste waterpark van de Marken op ongeveer 30 minuten van Casa Enrique, een perfecte speelplaats voor jong en oud.

Acquaparkondablu


Grotten van Frassasi 

Deze topattractie kan je eigenlijk niet overslaan tijdens een vakantie in Le Marche.  Het natuurpark ‘Gola della Rossa’ (de rode kloof) waarin de grotten zijn gelegen, is op zich al de moeite waard.

De grotten van Frasassi zijn de grootste van Europa. Het aparte van deze grotten is dat ze juist niet donker en nauw zijn en diep onder de grond verstopt zitten. Deze grotten zijn vooral enorm ruim en hoog en licht. In de grootste ruimte past zelfs de dom van Milaan en dat is een van de grootste ter wereld!

Een deel van de grotten is pas in de jaren ’70 ontdekt en pas sinds 1974 is een deel opengesteld voor publiek. Ook zijn er enkele hele bijzondere formaties die onder invloed van luchtstroming heel dun gevormd zijn als grote doeken die van het plafond hangen.

Frasassi


Karten

Op een kwartier van Casa Enrique is een hele leuke kartbaan. In het dorpje Campofilone kun je je vermaken met de karts maar ook voor kinderen zijn er diverse leuke attracties zoals een speeltuin met een springkussen en mini-botsautootje.

Casa Enrique